يكشنبه, ۲۹ مرداد ۱۳۹۶، ۰۹:۳۱ ق.ظ

کسب و کار آشپزخانه آپارتمانی ،به منظورتهیه و طبخ غذاهای مورد نیاز مشتریان محلی صورت می گیرد. این کسب و کار فاقد یک فهرست غذایی برای اوقات ناهار، شام و صبحانه بوده و خدمات این آشپزخانه آپارتمانی بیشتر بر پایه تقاضا و خواسته مشتریان صورت می پذیرد. متقاضیان این کسب و کار را بیشتر خانم های کارمند، کسبه محل و همسایگان که به دلایل مختلف فرصت آش پزی برای خود یا خانواده را نداشته و از طرفی از غذاهای آماده و به اصطلاح فست فودی نیز گریزان هستند، تشکیل می دهند. مشتریان این کسب و کار می بایست یک ...
-
۰
۰
- يكشنبه, ۲۹ مرداد ۱۳۹۶، ۰۹:۳۱ ق.ظ