تحقیق درمورد امکان تولید یک فرآوده پروبیوتیکی شیر با استفاده از کشت کمکی لاکتوباسیلوس کازئی 20 ص
پنجشنبه, ۱ تیر ۱۳۹۶، ۰۹:۴۲ ق.ظ
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 22 مطالعه امکان تولید یک فرآوده پروبیوتیکی شیر با استفاده از کشت کمکی لاکتوباسیلوس کازئی مهندس نفیسه دهقانی*، دکتر رضوان پوراحمد، دکتر نبی اله نعمتی خلاصه از زمانیکه پروبیوتیک ها مورد توجه قرار گرفتند ، محصولات متنوع زیادی به عنوان حامل پروبیوتیک ها مطرح شدند تا مصرف کنندگان بتوانند مقادیر زیادی سلول های پروبیوتیک را به خاطر اثر درمانی آنها دریافت کنند(15) . با توجه به خواص تغذیه ای ، رژیمی و دارو ...
- پنجشنبه, ۱ تیر ۱۳۹۶، ۰۹:۴۲ ق.ظ