تحقیق درباره کاربرد میکروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی 40 ص
پنجشنبه, ۷ ارديبهشت ۱۳۹۶، ۰۴:۴۳ ب.ظ
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 155 کاربرد میکروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی مقدمه: شیرامولوسیون پیچیدهای از پروتئین، چربی، قند و مواد معدنی است. شیرگاو تقریباً 87% آب، 5/3% پروتئین، 5/3% چربی و 5% لاکتوز دارد که البته در صد آب و چربی از شیر یک گاو به شیر گاو دیگر متفاوت است. محصولات بدست آمده از تخمیر شیر، مزههای متفاوتی دارند و به علت داشتن آب کمتر نسبت به شیر، مقاومتشان در برابر عوامل فساد غذایی بیشتر است. تخ ...
- پنجشنبه, ۷ ارديبهشت ۱۳۹۶، ۰۴:۴۳ ب.ظ